Кардио упражнения за децата

Не оставяйте малките пред компютъра
Обновена: 29 дек 2010 14:38 | 29 дек 2010 14:37,
1
Кардио упражнения за децата
Снимка: БГНЕС

В наши дни все повече деца се отказват от спорта и предпочитат да стоят и да си играят пред компютъра, което обаче не е никак здравословен избори и родителите трябва да научат малките си колко е важна физическата дейност за техния живот, съветват от сайта Buzzle.

Кардио упражненията са много добри за поддържане на сърдечната дейност. Може да започнете с тичане в парка. Така ще прекарате време с детето си, а ще се и поупражнявате.

При положение че имате двор, може да му предложите да тича около къщата. Ако имате повече деца, може да ги научите да се състезават, а победителят да получава някаква поощрителна награда.

Или пък смятате, че детето ви е по-пълно, отколкото трябва, но не му се спортува, тогава може да го омаете с танци. Това е и начин да го ангажирате.

Друг полезен спорт е плуването, който би помогнал за увеличаването на издръжливостта на вашето дете.

В дъждовните дни, когато то не може да излиза от вкъщи, идеален метод за кардио упражнения е скачането на въже. В хубавите дни може да излизате с него в парка и да се разхождате с колела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Вече пробвал преди 13 години
Добре звучи, но явно пишещия никога не се е докосвал до проблема.Да пробва да накара собственото си дете да тича в парка и после да пише