.

Започнете деня със сутрешна гимнастика! (+видео)

Започнете деня със сутрешна гимнастика! (+видео)
Снимка: sxc.hu

Чудите се как да подобрите здравето и тонуса си и да се заредите с енергия за целия ден? Отговорът на вашия въпрос е – със сутрешна гимнастика!

 

Лекото раздвижване веднага след сън носи неоспорими ползи за тялото. Ето защо е хубаво всяка сутрин да отделяте по 10-15 минути за сутрешна гимнастика, която със сигурност ще ви разсъни и ще ви накара да се чувствате по-добре.

 

 

Пуснете си вашата любима музика и под нейните звуци раздвижете мускулите и ставите си. Подберете такъв комплекс от упражнения, които се характеризират с ниска степен на натовареност. Не е хубаво да стресирате организма си с високоинтензивни тренировки веднага след събуждането.

 

Сутрешната гимнастика ще тонизира тялото ви, ще ви зареди с енергия, ще подобри настроението и самочувствието ви, ще стимулира метаболизма, ще ви направи по-работоспособни през целия ден, ще ви отърве от умората и със сигурност ще ви накара да посрещнете деня си с усмивка. Веднага след нея можете да си вземете топъл душ и да се порадвате на една пълноценна закуска. Какъв по-хубав старт на деня от това?

 

Вижте един комплекс от упражнения за раздвижване, подходящи за сутринта:

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...